دسته‌بندی نشده

خواص روغن اسب برای پوست و مو

تاریخچه روغن اسب

روغن اسب یکی از داروهای بسیار قدیمی در چین باستان بوده است. همچنین در کره نیز امروزه از این روغن برای ساخت محصولات بهداشتی و مراقبت پوستی استفاده می شود.

شرکت های مختلفی از روغن اسب برای ساخت محصولات آرایشی و مراقبت پوستی استفاده می کنند.

روغن اسب

در روغن اسب یک اسید چرب ضروری به نام اسید لینولنیک وجود دارد.این اسید دارای خواص ضد التهابی و ترمیم پوستی است.

این اسید چرب باعث حفظ آب و مواد مغذی پوست می شودو باعث نرمی و لطافت پوست می شود.

این روغن بسیار زود جذب می باشد و احساس نگی بر روی پوست باقی نمی گذارد.

این ماده بسیار عالی باعث حفظ حالت ارتجاعی پوست می شود و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند.

از دیگر ویژگی های روغن اسب برای درمان جوش ،آکنه ،سوختگی و اگزما است.

کرم معجزه گر درمانی روغن اسب بیوآکوا

 

محصولات تولید شده از روغن اسب

  • ماسک
  • فوم شسشو صورت
  • کرم روغن اسب

فوم شستشو روغن اسب

کرم روغن اسب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *